Uw olieleverancier
 

Ontdek wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. Veel bedrijven hebben inmiddels hun weg weten te vinden naar Ten Bruggencate. Denk daarbij aan agrarische-, bouw- en industriële bedrijven maar ook weg- en waterbouwbedrijven. Wij leveren diverse brandstoffen op een door u gewenste locatie.
Door korte lijnen binnen ons bedrijf is het mogelijk om nagenoeg altijd snel aan uw brandstofvraag te voldoen. Daarnaast beschikken we over moderne tankwagens welke garant staan voor een veilige en correcte levering.

Naast de bekende brandstoffen (benzines en autodiesel) leveren wij ook petroleum, HBO I, smeerolie, Ad Blue en zelfs rode diesel (let op: alleen verkrijgbaar voor schepen met een bunkerverklaring) op lokatie. Tevens zijn wij leverancier van Traxx diesel brandstoffen. Traxx Diesel is dé nieuwe generatie diesel en dankzij Traxx diesel presteren motoren beter, nemen uw onderhoudskosten af, en verkleint de kans op slijtage en stilstand aanzienlijk.

Klik hier voor meer informatie over Traxx diesel.

Ook kunt u bij ons terecht voor advisering over bijvoorbeeld uw (nieuwe) brandstoftanks op lokatie of de juiste smeermiddelen van uw machines.

Nieuwsgierig geworden naar wat Ten Bruggencate voor uw kan betekenen? Vul hier het contactformulier in of bel 0226 314 416.