Traxx

Traxx diesel is dé nieuwe generatie diesel voor professionals.

Traxx diesel is een hoogwaardige dieselolie die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in moderne dieselmotoren en voor bedrijven met een eigen tankinstallatie. Met Traxx presteren motoren beter, nemen uw onderhoudskosten af, en verkleint de kans op slijtage en stilstand aanzienlijk. Met Traxx presteren motoren beter, nemen uw onderhoudskosten af, en verkleint de kans op slijtage en stilstand aanzienlijk.

Dankzij zijn hoge cetaangetal van 55 en sterke reinigende werking lopen motoren soepeler, efficiënter en dus zuiniger. Daarnaast bevat Traxx standaard een bacteriebestrijder en waterafscheider, waardoor de kans op bacteriegroei en verstopte filters tot een absoluut minimum beperkt wordt. Bovendien kunt u steeds de brandstofkwaliteit visueel controleren dankzij de unieke Traxx controlevloeistof.

Traxx biedt u de volgende voordelen:

• Tot 5% brandstofbesparing
• Uitstekende beveiliging tegen bacteriegroei
• Voldoet volledig aan de EN590 norm (dankzij cetaangetal 55)
• Getest en goedgekeurd volgens internationale testmethodes
• Controleerbare kwaliteit

Kortom, Traxx diesel: de nieuwe generatie diesel!

Nieuwgierig geworden? Neem contact met ons op, wij nemen graag de tijd om de voordelen uw persoonlijk voor te lichten. Bel daarvoor 0226 314 416 of vul hier het contactformulier in.


Ten Bruggencate is de enige Traxx-leverancier gevestigd in de kop van Noord-Holland, klik hier voor de officiële Traxx website.