Uw partner in brandstof en smeeroliƫn
Ontdek wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. Veel instanties hebben inmiddels hun weg weten te vinden naar Ten Bruggencate. Denk daarbij aan agrarische-, bouw- en industriele bedrijven maar ook weg- en waterbouwbedrijven. Of het nu gaat om levering van diverse brandstoffen op een gewenste locatie of het periodiek versturen van facturen. 

Door korte lijnen binnen ons bedrijf is het mogelijk om nagenoeg altijd snel in uw brandstofvraag te voldoen. Daarnaast beschikken we over moderne tankwagens welke garant staan voor een veilige en snelle levering.

We leveren naast diesel ook petroleum, BP Ultimate, Ad Blue, LPG en een groot assortiment aan smeeroliƫn op lokatie.

Onlangs is ons productaanbod uitgebreid met Traxx: Een superieure kwaliteit EN590 diesel die speciaal ontwikkeld is voor bedrijven met een eigen tankinstallatie. Met TRAXX presteren motoren beter, nemen uw onderhoudskosten af, en verkleint de kans op slijtage en stilstand aanzienlijk. Lees hier meer over Traxx.

Ook kunt u bij ons terecht voor advisering over bijvoorbeeld uw (nieuwe) brandstoftanks op lokatie of de juiste smeermiddelen van uw machines.

Nieuwsgierig geworden naar wat Ten Bruggencate voor uw kan betekenen? Vul hier het contactformulier in of bel 0226 341 416.