Een begrip in Broek op LangedijkAl jaren lang is familiebedrijf Ten Bruggencate een begrip in de omgeving van Langedijk en daarbuiten. Sinds 1995 is het bedrijf te vinden aan de Hornweg 6 te Broek op Langedijk. Niet alleen hét adres voor diverse soorten brandstoffen en smeeroliën, maar bijvoorbeeld ook voor het wassen van uw auto, overheerlijke lunchbroodjes en gasflessen voor uw barbecue of caravan.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht voor benzine of diesel bij een van onze selfservice-automaten. Betalen kan natuurlijk met pin; bovendien is het mogelijk om met alle gangbare credit cards af te rekenen. Zo staan we altijd tot u dienst.

Voor het schoonmaken van uw auto kunt u gebruik maken van een van de 2 hypermoderne wasstraten.

Binnen enkele minuten wordt uw wagen volgens een door u te bepalen programma gereinigd. Zelf uw auto schoonmaken? Maak gebruik van onze wasboxen, uitgerust met alle benodigde apparatuur. Ook bijvoorbeeld voor het afspuiten van uw boot of bedrijfswagen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord, of het nu gaat om het gebruik van gasflessen en smeeroliën of bij het bepalen van het juiste wasprogramma voor uw auto. Mocht u na het lezen van onze website nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen: 0226 314 416. Of vul hier het contactformulier in. We geven u zo spoedig mogelijk antwoord.