Brandstoffen

Ten Bruggencate Olie biedt een breed assortiment aan motorbrand-stoffen. Naast de benzine (euro 95) en autodiesel verkopen wij ook, als een van de weinige tankstations in de buurt, Petroleum, Traxx Diesel en tweetakt benzine (1:50) uit de pomp.

Verder kunnen wij ook handmatig tweetakt benzine in welke verhouding dan ook (1:100 t/m 1:20) voor bijvoorbeeld uw grasmaaier of boot maken.

Op ons station is tevens BP Ultimate, de premium brandstof van BP, verkrijgbaar. De nieuwe en verbeterde BP Ultimate brandstoffen zijn de beste brandstoffen die BP ooit heeft gemaakt. Ze zijn speciaal ontwikkeld om uw benzine- of dieselmotor fitter en gezonder dan ooit te houden.

De nieuwe BP Ultimate producten hebben tot vijf keer meer reinigingscapaciteit dan gewone BP brandstoffen. Zij kunnen niet alleen de ontwikkeling van afzetting voorkomen, maar zijn bovendien speciaal ontworpen om bestaande afzetting te verwijderen, zodat uw motor weer als nieuw loopt en aanvoelt.

BP Ultimate is verkrijgbaar als BP Ultimate Diesel en BP Ultimate 98 (deze heeft als een van de weinige benzines nog octaangetal van 98).